Kliekjes Dagen.

Gepubliceerd op 15 april 2022 om 13:53

Dit moest ik even delen!!! Ik was bezig mijn telefoon op te schonen en kwam deze foto's tegen. Ik heb altijd restjes eten over in de koelkasten (ja 2) en ben dan soms 3 dagen bezig om ze leeg te krijgen. Deze volle tafel was dus na de kerstdagen terwijl je de dag na kerst al zoveel opgemaakt hadden.

Gisteren: eieren gebruikt voor eiersalade en voor runderrookvlees rolletjes. Eiersalade ging op het laatste stuk stokbrood.

Restje tonijn: tonijnsalade op komkommerschijfjes. Aardappeltjes, wortels en paprika werd een ovenschotel met mediterrane kruiden en olijfolie. Stukjes stokbrood, witlof en restje kaasfondue. Gehaktballetjes en gerookte paling (wat er ook nog lag zucht...). Een couscous salade ging ook op. En als avond snack meloen met rauwe ham.
Dus vandaag hopelijk echt het laatste aan restjes. Er ligt zelfs nog 2 soorten stukjes taart.
Ojee nog en zakje geraspte kaas en nog 4 kleine pizzabodem, ham en salami. Dus de Kids zullen blij zijn met een stukje pizza. Restje kaas wat over blijft met ham stukjes en spaghetti, wat mediterrane kruiden even in de oven en voilà.

Mijn lief is een lekker bekje en denkt altijd dat er te weinig is met de feestdagen hahaha dat resulteert in 3 dagen extra lekker tafelen maar wel diep nadenken over wat bij wat past.....

 

Voor de kliekjes salade:

1 appel, stuk fetakaas, handje restant walnoten, 2 eetlepels spelt en 4 kleine gekookte bietjes
en voor de dressing een hoeveelheid balsamico naar smaak.

Voor de kliekjes aardappel salade:

5 aardappels, handje augurken, bieslook, half bakje crèmefraiche, 1 el. mayonaise, zout en peper

Voor de kliekjes pizza:

Vega tomatenspread met salami en geraspte kaas. Op 1 pizza nog paprika en ui toegevoegd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.