Kaas chips

Ik heb dit recept al eens eerder gepost op Facebook en Instagram. Mijn favoriete snack voor onder een film. Omdat het zo druk is tegenwoordig en ik toch verantwoord wil eten maak ik de chips als een plaatkoek en breek het in stukjes na het bakken. Ik zweer het dit is echt iets voor kaasliefhebbers of wie niet zomaar iets ander kan en wil eten. Het wordt ook gezien als een KETO chip als je alleen vette kaas gebruikt.

Lees meer »

Lekker en easy.

Druk, druk ren en vlieg....Soms heb je gewoon echt niks in huis, heb je geen tijd gehad om eten voor te bereiden en al helemaal  niet kan bedenken wat je überhaupt moet gaan eten. Herken je dat? Zuchtend onderweg naar huis, stress omdat het al zo laat is en dan nog nadenken over wat je wil of moet eten. Herkenbaar?

Lees meer »

Quinoa salade.

Kook de quinoa zoals het op de verpakking staat en laat deze goed afkoelen in ene grote, niet hoge schaal. Zodra de quinoa lauw warm afgekoeld is kun je deze mengen met zout, peper, paprikapoeder, peterselie en een snuf cayennepeper.

Lees meer »

Kliekjes Dagen.

Dit moest ik even delen!!! Ik was bezig mijn telefoon op te schonen en kwam deze foto's tegen. Ik heb altijd restjes eten over in de koelkasten (ja 2) en ben dan soms 3 dagen bezig om ze leeg te krijgen. Deze volle tafel was dus na de kerstdagen terwijl je de dag na kerst al zoveel opgemaakt hadden.

Lees meer »

Keto Tosti

Ineens begon mijn lief over Keto en hoe fijn hij dat vond en bepaalde recepten mist. Zoals o.a. de bloemkool tosti.

Lees meer »