Faith

FAITH=vertrouwen. Heb vertrouwen in jezelf. Jaaaa maar... hoor ik je denken. Hoe dan Urs?

Lees meer »

WAAROM PSYCHOLOGIE?

Als kind vond ik mensen al fascinerend. Ja serieus, als kind bedacht ik me al waarom mensen doen wat ze doen, wat ze denken en hoe ze denken. Mensen lijken op puzzels die ik graag wil oplossen. Noem me een nerd🤭🙃

Lees meer »

Intermittent Fasting

Ik heb al eerder eens geschreven over IF. Ik ga hier uitleggen wat dat precies is. Als eerste een NOTE: IF staat overal over internet als afslankmiddel. IF is niet geschikt voor mensen met burn-out, bijnieruitputting, zwangerschap, Diabetes Type 1en 2, mensen jonger dan 18 jaar en mensen met een ondergewicht of in het verleden een eetstoornis hebben gehad.

Lees meer »

Life Coaching

Life coaching is geschikt voor iedereen die graag wil, maar niet of onvoldoende in actie komt om zijn of haar leven die kant op te sturen naar wat men nodig heeft, naar verlangt of over droomt. Vaak blijven mensen 'hangen' in hun gedrag, omdat er wel 100 dingen in de weg staan of men heeft geen kracht/motivatie of geen zelfvertrouwen of gewoonweg niet weten hoe het doel te bereiken. Om het je makkelijker te maken heb ik hier een lijstje (want de lijst is echt veel langer ) waar men vaak last van heeft of kan hebben. Mischien herken je iets van jezelf.

Lees meer »

Melkzuur

Ik kreeg vandaag de vraag wat je kan doen tegen verzuurde spieren. Om verzuring te behandelen heb ik hier een artikel geschreven. Let op! Dit zijn adviezen, bij te lange aanhouding van spierpijnen/verzuring verzoek ik je zo spoedig mogelijk je huisarts te bezoeken. Het komt niet zo vaak voor, maar in sommige gevallen kan een teveel aan melkzuur melkzuurvergiftiging veroorzaken.

Lees meer »

Nieuwe avonturen voor QL4E.

Het is vandaag een feestje. Vanaf vandaag staat QL4E ingeschreven bij Kvk. Maar dan zijn we er nog niet er moet nog een boel aan registraties en aanmeldingen worden gedaan. 

Lees meer »

Oplossingsgericht denken

Een mooie tongbreker de titel, ik moest er zelf om lachen. Enfin mijn hersenspinsels hier achter laten. Je hebt wel eens in je leven een periode waarin "alles" niet meer past. Waarin je het gevoel hebt (en vaak is dat ook zo) geen weekend of vrije dagen meer hebt. Alles in je leven aan werk, familie, gezin etc aaneengesloten lijkt te zijn. Het weekend is geen weekend meer van rust maar ook weer vol gepland. Ik zit in zo'n periode. Dan ga ik oplossingsgericht denken.

Lees meer »

Een kijkje in mijn Home Management

Zoals iemand laatst opmerkte: je schrijft veel in IK versie. Ja klopt je hebt helemaal gelijk, dit doe ik expres. Ik gun mijn lezers te kijken, te voelen, te proeven, te horen en te ervaren door mijn ogen. Ik ben niet Almighty God ook ik loop elke dag tegen menselijke obstakels op. Dat geeft de lezer iets luchtigs om te lezen i.p.v. zware kost met dure woorden. Jeetje heel internet staat bol van mooie websites over voeding en en en… Dat is gewoon niet mijn ding. Ik gun je het meekijken in de hoop dat je er iets uit kan halen wat bruikbaar is voor jou! En dan bedoel ik niet een perfect leven. Nee juist die ups en downs.

Lees meer »

Genieten van geluid

Mijn headset voor het laatst opgeladen in de herfstvakantie en nu 50%. Ik had ( ja verledentijd ) een streamer die gekoppeld werd aan CI implantaat en hoortoestel. Om te bellen en zelfs tv te kijken. Het geluid gaat dan direct naar het hoortoestel en naar de CI. Maar...hij deed t ineens niet meer. Het begon met haperen, verbinding verbreken of uit het niets niet meer verbinden tot 0 verbinding. Ik denk dat het een update nodig heeft maar tot die tijd moest ik vervanging hebben.

Lees meer »

Kerst zonder stress

😎 Ik ben chill. Het eerste echte jaar zonder kerststress. En ja...we kennen dit allemaal toch? Vroeger startte ik al met de planning in oktober. Welke thema's, met wie wanneer wat vieren, cadeaulijst, adressenlijst voor de kerstkaarten, menu planner etc etc etc. Ik had alles compleet voor 1 december en startte meteen met verzamelen van boodschappen en kerstinkopen. HET PERFECTE PLAATJE.  En toch, ondanks de planning was het toch weer veel te veel. Rennen en vliegen en dan opgebrand zijn op 27 december met toen 4 jonge kinderen thuis. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.