Genieten van geluid

Gepubliceerd op 20 november 2021 om 19:17

Mijn headset voor het laatst opgeladen in de herfstvakantie en nu 50%. Ik had ( ja verledentijd ) een streamer die gekoppeld werd aan CI implantaat en hoortoestel. Om te bellen en zelfs tv te kijken. Het geluid gaat dan direct naar het hoortoestel en naar de CI. Maar...hij deed t ineens niet meer. Het begon met haperen, verbinding verbreken of uit het niets niet meer verbinden tot 0 verbinding. Ik denk dat het een update nodig heeft maar tot die tijd moest ik vervanging hebben.

En mijn headset met draad is onhandig. Een dag zoals vandaag links, rechts, onder, boven, stilstaan, hollen….is mijn nieuwe vondst echt een uitkomst. De PowerLocus 3. Het kost weinig en heeft goed geluid en en het noodzakelijke een goede verbinding. Ik kan rondlopen in huis, mijn dingen doen, koken en ondertussen overleg plegen met GinnyB die de online zaken beheert. Een uitvinding voor mijn zelfstandigheid!!! Ook niet meer afhankelijk zijn van anderen of een schrijftolk wanneer ik moet bellen. Vergis je niet ik red me prima in gesprekken sinds de CI implantaat geplaatst is, het is meer het gemak en de zekerheid dat ik iets goed verstaan heb en er geen miscommunicatie plaatsvindt. 

 

 

 

Ik denk dat ik de PowerLocus ook cadeau ga doen aan mijn gezinsleden. Zie je nou wel het hoeft niet perfect merk duur te zijn. Ik had 2 headset getest en was super verrast door het geluid. De PowerLocus 2 heeft geluidsbegrenzing dus meer iets voor jonge kinderen. De PowerLocus 3 heeft dat niet. Dat de microfoon ingebouwd is is al helemaal een YEAY. Je kan muziek voor- en achteruit spoelen, muziek aanzetten of pauzeren of je telefoongesprek beëindigen. De telefoon, tablet of laptop geeft bij de Bluetooth aan hoeveel percentage aan energie nog over is. 

 

 

Nog een mooi dingetje. Muziek…..muziek klinkt niet als muziek zoals voorheen sinds ik de CI draag Maar met de PL😍…..is het wauw. En voor het mediteren of tijdens yoga ook wauwie. Onder t typen van de blog rustgevende muziek beluisteren YAY. In de tuin zitten loungen met Netflix of je afsluiten omdat het gezin teveel kabaal maakt 🤭.

 

Dus horende of slechthorende lezers. PowerLocus is om aan te bevelen. En verkrijgbaar in leuke kleuren, opvouwbaar, kabeltjes bij inbegrepen EN in een handig mapje neem je hem overal mee naar toe. Het mapje heeft een kleine karabijnhaak. Je klikt hem zo aan je tas.

Buiten bellen (op de fiets)  is niet aan te bevelen er zijn dan te veel aan omgevingsgeluiden wat mee gaat via de microfoon. Voor thuis of in de tuin is het perfect. Ik geniet weer als vanouds van mijn muziek.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.