Nieuwe avonturen voor QL4E.

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 15:30

Het is vandaag een feestje. Vanaf vandaag staat QL4E ingeschreven bij Kvk. Maar dan zijn we er nog niet er moet nog een boel aan registraties en aanmeldingen worden gedaan. 

 

 

Bijvoorbeeld gisteren: Ik heb me aangemeld bij CAT en om aan een CAT-profiel te voldoen moet ik als therapeut een kwalitatieve en volledige therapeutische vorming kunnen onderbouwen. En dat is best een lijst. En dat is niet erg, want anders waren we allemaal wel een dokter of therapeut.

 

Naast het openen van de praktijk studeer ik ook de nodige uren en dan spreek ik niet over 6 uurtjes, maar meer dan 12 uur per week. En ik ben ik me aan het oriënteren hoe ik mijn kennis kan uitbreiden en nieuwe doelen stellen.

Ook bezig met een cursus Marketing. Deze dame heeft weinig kennis over de marketing van deze tijd. We gaan veel online doen, en de hoe en wat ja... dat ben ik aan het leren elke dag. Gelukkig met ondersteuning van mijn eigen kinderen die echt meer weten van social media.

 

GinnyB werkt hard achter de schermen om alles mooi en duidelijk online te krijgen. Mijn oudste zoon wil ook heel graag snel aan de slag voor QL4E. Hij heeft vooral veel werkervaring met ondersteunende en activerende begeleiding. Mijn DD2 wil graag foto's en filmpjes editen. We gaan er iets moois van maken deze mama & Co.
Ik hoor telkens dat nummer in mijn hoofd: "er is nog zoveel te doen..." van Toontje Lager voor wie het nog kent uit de goede oude tijd, ik moet er zelf erg om lachen. ja, ik en mijn zelf lol.

 

PROOST zeg ik op een nog leuker avontuur en en nog mooier kwalitatief leven !

~Urs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.