Life Coaching

Gepubliceerd op 14 maart 2022 om 12:09

Wat kan personal life coaching voor jou betekenen.

Life coaching is geschikt voor iedereen die graag wil, maar niet of onvoldoende in actie komt om zijn of haar leven die kant op te sturen naar wat men nodig heeft, naar verlangt of over droomt. Vaak blijven mensen 'hangen' in hun gedrag, omdat er wel 100 dingen in de weg staan of men heeft geen kracht/motivatie of geen zelfvertrouwen of gewoonweg niet weten hoe het doel te bereiken. Om het je makkelijker te maken heb ik hier een lijstje (want de lijst is echt veel langer ) waar men vaak last van heeft of kan hebben. Mischien herken je iets van jezelf.

Hoe lang heb je al last van:

Gevoel van onzekerheid, weinig tot geen zelfvertrouwen je eenzaam of alleen voelen negatieve gedachten en gevoelens hebben en die je ook bij niemand kwijt kan.

Geen tot weinig goede nachtrust, omdat je niet in slaap komt, slecht slaapt of niet kan doorslapen.

Geen tot weinig sociale contacten, omdat je geen klik voelt of je voelt je onbegrepen Niet veilig genoeg voelen om bij iemand je verhaal kwijt te kunnen Overcompenseren, zodat niemand weet hoe jij je van binnen voelt.

Relatie problemen met je partner, kinderen, familieleden, op je werk Je komt niet toe aan wat je moet doen of wil doen.

Niet kunnen ontspannen, omdat je niet weet wat ontspannen is voor jou. Alsmaar het gevoel hebben dat je nergens tijd voor hebt en alles om jou heen je opslokt.

Geen nee durven zeggen, uit angst voor conflict of onbegrip. Nooit genoeg energie hebben. Alsmaar twijfelen en niet durven of kunnen beslissen.

Alles eraan gedaan om gewicht te verliezen, om meer energie te krijgen, gezonder te gaan leven en je komt maar niet bij je doel, dus geef je het maar op.

Of geen moed hebben om hulp te vragen...

Dit is maar een klein deel. Nu sta op! Wees moedig! Wees lief voor jezelf! Niet genoegen nemen met! Je bent niet alleen, je hoeft het niet alleen te doen. Maak een afspraak en onder een kop thee of koffie kijken we samen wat ik voor jou kan doen.

~Urs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.